THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, 4 June 2012

I Have New Niece :D Kau Ade?Aku Ade!

hellooo..
hey tengok pic uhh comel takk.:D
ofcouse lhaa comel macam akuh kann 
hahaha,,okeoke pic bby kat ats uhh bukan anak aku tau,,,
tapi niece akulahhh...
cehhh niyh neice aku yang kedua
yang first tuh dah meninggal :C
hmmm oke aku rindu arwah adek nurul :C
semoga dia aman kat sana!

Friday, 1 June 2012

Awak Pelengkap Hidup Saya ='C

hey guyssss ...:C
rase macm mimpi right ...he leave me...beb,,,,:(
dia tinggalkan aku,,,:C
oke aku dah mmg tak tahnnn air mata aku tross mngalir ape yang dye mcg tuhhh ...
ape salah aku,,,:C
dia dah tak sayngg aku lagiii,,,mcm dulu,,,
putus kan aku degan alsan yang bodohh...
takde sape manusia yang bole trima alsan dia tuhhh untuk jdikan alsan untuk putusss :"C



 saya nagis sebab awak,,,
saya saket sebab awak...
semuaaa sebab awakkk...
ubat segalanyeee adalahh awakkk :C


dia tinggalkan aku macm tuh jerk,,,dia ckap 
aku degan dyer bleyh jadi bestiee jee...
sape boleyh terima !
bagi aku sesiapa pun takkan terima...
boyfriends as a being friendss :C
seriously aku tak sanggup :(
aku sayangkan diaa,,,


aku tanak berpisah dengan kau buat kali pertama,kedua,mahupun ketiga
aku nak kau sentiasa di sisi aku sampai akhir hayat aku :C
tapii


semua yang dah aku berikan untuk kau,,,
aku just cuma nk bersama kau,,,
hanya kau sahaja,,,:(

maaf if ape yang berlaku ini semua salah akuu...
mybeee aku slalu bergaduh dengan kauu,,,,
aku slalu bergaduh bukan mkna nye aku benci...
tapi sebenarnye..
aku sayngg kannn kau...
mgkin kita bergaduh sekjap je akan pulihhh...
tapi tak perlu lahh kan kita sampai berpisahhh ,,,,,,kan sayanggg


(''take a note'')

(''take a note'')

(''take a note'')


yes thanks for everything and thanks for break in this relation :=C


even kita takan cntact takan mcg takan calling and takan BERSAMa lagi
orang just nak awak tahu 

KITA STILL MACAM BULAN DAN BINTANG SENTIASA BERSAMA :"c
dan takkan pernah berpisah :"(