THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 24 April 2012

heyyy,,,budakbudak,,,semuaa,,,
errr,ngantokknyaa petang cam niyh dah lahhh demam hmm :"(
asik bersin jae arghhh,,,dah 27 kali aku bersin niyhhh errr
smlm pergy klinik joho mintak surat mc yeahhh akhirnyeerr dapt jugakkk errr,,,\
so ary niyh aku dapt rest lahhh,,,
hmmm ....tapi selsema niyhh tak hilang pulakk haihhh,,,
pakej r jugak saket aku niyhhh
demam+sakettekak+selsema+peningpale :'>

Monday, 23 April 2012

happy brtday for you

okeyhhh just nak wishh dyer punyer brtdayyy hurmmm
nseb bek sempat wishh kat dia,,,
sebelum kul 12 kannn,,
yess i want to be lastly for wish your bfdayyy :)
papepun smoga dpanjangkn umur and dimurahkan rezeki...
hbtybe

Friday, 20 April 2012

eeuuuww i really hurt!

pagii,,,
hmmm,,,seriouslyyy aku bengang dengan sikap dia tuhhh haishhh,,
dalah aku penat tapi still nak text dia,,
tapi dia boleyhhh sedap ckpa nak tidooo...
pheww aku ase macm nk spicyy jerk ahhhh
tapi aku cuba sabar ,elakkn aku niyhhh jerkkk
tapi aku pikir yang aku syngkn dia jeaa ahhh,,

to dia uhhh aku rindu sangat kat dia ='(
hope dia tahu yang aku niyh rindu kat dia dan tak penh putus rinduu uhh :")

Thursday, 19 April 2012

saya tak mampu :'(

hmm,,,malam niyh mlm jumaat ,,
akeyhh first skali aku nk share aku dah baik dengn sayngg aku,,,
second aku tak tahi bila nk berkhir masalahh aku niyhhh
third...dalam masa yng sama aku tahn rinduuu...
ye mnhan rinduuu.....:'(

To,my capital A iloveyou so much lahhhh...;)

hmmm sume owng mcm nk lupekan aku termsokkk budak uhhh,,,,:(
dye dah tak rep text aku skrng  hmmm....
ape salh aku   ?

aku tahu dia ada masallh tapi napa dia tanak share ngn akuuu...
aku nk dia tahu aku rsa kechik hati dngan diaa ats sikap dia lyn akuh uhh :'(

Monday, 16 April 2012

Dugaan

hmm..oke hari niyh hhaku rase sedih teramat sangattt...
mcmmcm yang berlaku pada diri aku urmmm,,,
tuhan tuh sengaja bagi aku dugaan niyh terhadap dri aku dgan fmilyy akuuu,,
akuh tahu tuhan sruh aku jadi seorang yang pnyabar dengan dugaan yang dye
bagi pada aku...:'<
aku hnya mampu mnagis dan berdoa..ats ape yang berlaju niyh...

tuhan kuatkan dri aku niyhhh,,,
aku tak snggup tgok dyer mngisss sebab si siall uhh....

Sunday, 15 April 2012

:'< i'm lonely

hyee,,
:'< hmmm pagipagi muka aku dah sedih  tak tahu knapa..
tibetibe ada mslah muncul...antara aku dngan si dia,,,
salah aku ke kita putus,,,or ka mmg nk putus  ngn aku,,,
aku tahu hubungan kiata tak happy...mybe salah aku tak buat ka hppy,,,
tapi aku mencuba membahagiakan kau ,,.,,.,
aku rase sakett sangat kau layan aku  macm tuhhhh,,,
cara mcg ka aku dah tahu ka dah bosan dngan aku :'<
yang aku nak kau tahu aku tanak khilangan kau ,,aku sayngkan kau beb
sayang sangattttt,,,,


belajar kehilangan dia,andai dia bukan jodoh aku
belajar tabah,andai dia pergi dari hidup ku


bukan mudah nak lupekan kau...
bagi aku tiada istilah kwan antara aku dngan kau
aku tahu aku takan mampu mengagp kau sebagai kawan aku...

Saturday, 14 April 2012

Hp Baru :D

this my new hnphonee lol yang sony yang lama uhhh aku simpan untuk hp spair akuhhh
hihihikkk ;D

Galaxy y ;)

                                      aku sayng giler hp niyhh mcm baby aku buat dyer hahaha :D

                                                                 snapsnap wif hp baru lahh :'))

Wednesday, 11 April 2012

:'D SAYANG AWAK !

Salam ,,,
phewww ngantokk+letihh ahhhh baru balik keje niyhhh...
haishhhh tambah serabot pale hotak akuhh...
hmmm yeahhhh harihari keje mcm nk nagesss rasenyerrr ,,,
ase cm bngla harihari kerja....]
ohhhh damnn,,,
sampai terabaikan sayggg aku,,,:'(
now aku ngan dyer renggang...jarang text and caaling...



hmmmm terpakse korban kud aku busyy kerja dyer busy studyyy,,:'(
kadangkdaNG sampai bergaduh hampir tiap hariii,,,
phewww penat penat alik kerja mesty ade yng nak mintak gaduhhh,,
haihhh redha jelahhh
naseb bek cpatcpt pujuk sesama kalu tak berterusan gaduhhhh,,,,'
to my sayng sory k owng busy sampai tak terlayan text n calling u...
love u babes




















to my second story okeyhh...
saya mmg kuat jeless so takpayah nak buat saya jelesss...
sampaii saya tak tahan k,,,saya tahu kTo mita tak da pape but i still syng u k
please jngan saket kan hati i dengan jeles cara macm uhh i tak suke kk
i tahu,i tak layak nak jeles kudd kita takda pape but sayng i kuat ngan uuu...
now i dah takan berharap pape mahupun jeles kat u lagii,,,i akn cuba lupakan tentng hbungan kita yng dulu,,




Sunday, 8 April 2012

setiap gambar ada lagu ='))

huhuhukkk say morninggg :'D
just nak upload pic baru wif my belove friends at HSPG <3 ;)
hahaha pic yang akuhh upload niyh masa bufday batch lol...
tale blah akuh kene brlakon jadi beauty...
tema kita owng beuaty and the beast...>.< hahaha

nilahhh shaye hahaha jdi beauty hohoho,,,,
beauty lahhh sangatt knnn -_-

this is kitchen group :))

:) just me,,
semak lahhh sebelahh uhhh >_< hahaha

me wif hadan ngeri jerk >.<

me wif luqman >.< ngeri jerk hahaha

oke aku suka pic niyh coz aku nkpk cmel hahaha,,,
terokk glea muka luqman >.< err
kak ieta pun termasokk sali bhahaha ,,, redhaa jerk :')

 HSPG friends

Monday, 2 April 2012

wedding of the years

Helohelo....
haha,,rasa dah macm setahun tak updates blog niyhhh hehehe
rindu gilerrr...
okeoke,,,,dah baca kan ape yang aku nak post kan dlm blog niyh'
mengenai wedding akak sedara aku uhhh....
seriousss jelesss beb tgokkk dyer kahwin mewah gilerrr classs lak uhhh macm perkahwinan
wiliamm and kate hahaha....xD lebeyhh sudahhh

see damn lawa gileer right ni masa mlam dyer bertunang hahaha cun habess macm aku :P ,,,yang paling best makeup dyer sendiri takpayah pakai makandam bagaii...

errrr >.< sukesuke sangattt keta uhhhh damnn!!

me wif couson i ,,,yang gedik uhh :P


hahaha lastly bnyak bnyak wedding sedara akak sdra aku niyh paling cun lahhh
kannn ,,,errrr tringin plak rase nak kahwin bhahahaha k lahhh chau gudnitee :D