THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, 25 May 2012

lepaskan cinta saya :C

hye stalker :)

todays aku rase so hurts...sesngatt...
sedih,marah ,saket hati,geram,benci,semuanya ada pada akuhhh...
oke firstly ofcouselah pasal dia aku call bukan nak angkat ...
malah dia reject call aku...
phewww aku rase mcm bodohh sangat...
then aku teroskan untuk still calling dya but...
dia off kan hanset dia.....:((
oke i think that all my false..
hmmm aku tak sengaja ckp kasr dengan dia ...
but cuba lah paham aku,,,
aku cuba pahmkan kau,,,tapi ,,,

sampai kau sanggup text aku ckap...
'u masih nak teruskn relay ni ke tak'
oke aku rase lemah mase bace text kau tuh aku kerja pun takda mood...
but i still smile depan mmber aku,,
aku taknk downg sedih :")
tapi awak mungkinkah kita harus PUTUSS
mungkinkah kita TAK JODOH lagi
or mungkin awak dah tak memerlukan saya lagi..??
if kalau mcm tuhh saya redha awak,,:""c saya memng tak lyak untuk awak,,,
mungkin betul ckap awak kita mmg tak jdooh :C

now i still calling you,,,
tapi awak anggp saya tunggul right...
macm bodoh saya call tapi still off hp awak...:C


masingmasing dah tawr hati...
now what should i do :C

Thursday, 17 May 2012

I HEART YOU :'c

MORNING GUYSS :'c ..
PAGIPAGI DAHH MOoDD AKU SEDIHH...
HMMM AKU RINDUKAN DIA...
YE DIA...
:'c SEMENJAK DIA DAH LAMA MACM TAK CNTACT AKU ,AKU RASE LOSING KAN SOMEONE...
HMMM MYBE DIA LAHHH TUHHH...
OUHHHNOOO....:'c AKU MASIH SAYANGKAN DIA,,,
WALAUPUN DYE DAH HAVING GURL...
TAPI HATI AKU RASE AKU SENTIASA MNJADI MILIK DIA,,,,


HMM..MYBE THIS TIME AKU PATOT MELUPAKAN DIRI DIA..
AKU TANAK ASYIK INGAT ORANG YANG DAH TAK MEMERLUKAN AKU..
MYBE KITA BUKAN LAGI UNTUK BRSAMA MACM DULU...
2YEARS KITA KENAL MMG AGAK CUKUP LAMA BAGI SAYA..
PERKENALAN TUH ...
:'c I DONTKNOW WHY I RASE SEDIH SANGAT BLEA I KENE LUPEKAN U...
I RASE I MACM PAKSE DIRI I NTOK LUPEKAN U...
BUT SEBENARNYE MMG I TAK BOLEH...
SEKARANG NIYHH I ASYIK INGAT KNGAN I BERSAMA U,SELALU NK CKP PASAL YOU JE,,
APE MKSUDNYE SEMUA TUH KANNN...


now i hanye mampu doakan kebahagiaan you wif her ;'C
now i lepaskan you untuk dia 
selamat tinggal awak dalam ingatan niyh saya akn padam segalanya mengenai awak :'C











Monday, 14 May 2012

I'M LOSING :"]

heyy stalker ...
hmmm,,,aku tak tahu lahh ape yang aku nak sebenarnya ..:"]
aku rase kosong,,,
dulu 'benda' uhh aku nak sangat sampai aku tinggalkan owng yang aku sayng,,,
skrng benda yang aku nak sangat tuhh macm ade macm takde,,,,
aku rse ka pun rse kannn....
kita niyh kejap memerlukan kejap takk....
tapi still meyayangi dri ka,,,
hmmmm,,,,,
Pada DIA hmmm bahagianye awak kennn hmmm...
agak'2 bhagia awak dngn dia uhh ..
better tak lau dengan kbhagiann kita bersama mcm dulu?


errr just forget natang kat ats uhhh xD

Monday, 7 May 2012

NEW UPDATES

helooo,,,
Damnnn dah berbulanbulan seyhhh tak updates blogg huh,,,,
Letihhh ahhh harihari keje ...hmmmm
Macmcmkannnn,,,errrr aku skarang nagh pening niyh nak smbong study or krja erkkk haisssss
serabottt lahhh mak akuhh uhhh asik desak aku suh sambong study tauuu....

hurmm peningpening!!!


pic niyh mase otw pegyy terengganu ohhh ngantokkk giler masa uhh
and masa niyhhlahh kete akuh uhh rosakkk phewww panass jea atyy

time ni
hang out wif cousin at mesra mall

pic niyhh mase kua ngn member pheww best gilerrr
shopping tak ingat dunia lol ;)

yeahhh i think i new look huh,,,
like adira konon kne ngutuk ngn member akap cine bukit
huh how could kannn errrr...
WHAT tak suka?
DO I CARE!!

LAstly ,,,aku nak share berita gembira aku ...huhuhu'
Yeahhhh akhirnya aku lulus ujian huhuhu,,,
bukan senang nk lulus buat yang KETIGA kali hoho,,,,
damnnn rabak wet haku,,,