THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, 5 March 2012

K O S O N G

Good evening guyss...:')

petang niyh aku duduk rumah sorangsorang dah macm ank terbuang dah niyh hahaha
boring nyer aku cuti kerja duduk rumah jerk satu hari niyh haishhh...
duduk sowng'II niyh tibetibe teringat something ...
hm,something yang aku asyik teringat disaat aku ngan dia...
hahahaha sebenarnya aku tank  tulis dekat sini...
tapi aku  tak tahu nak luah kat mana lagii,,,
:'(
ermmm ,,now aku dah takde pape lagi...
aku tak tahu ahhh aku rasa aku macm hilang something yang aku sayang
benda yang berharga bagi aku telah hilang
begitu sahaja

aku tak buang dia,,
tapi dia yang menghilang dgan sendirinya...

JIWA & OTAK SAYA KOSONG


I DESIRE YOU
I NEED YOU
I MISS YOU
I DORE A YOU
I CRAVE YOU
I WANT YOU 
I LOVE YOU





cuma satu jerr perlu kerr awak nak block saya..?
saya dah tak bleyh nak stalk fb awak lagi lepas niyhh


penah saya text awak tapi,,
awak membalas text saya dengan penuh kepaksaan...
saya nak sangat tahu keadaan awak ,
nak sangat text awak macm dulu tapiii,,,
saya takot tak di balass,,,:'{
hmmm.......
sory couse i disturb u.
now  i want leave in your heart'
btw take care...
my sweetheart </3


Sunday, 4 March 2012

akhirnya dapat cuti !!!

helohelooo...
hahaha.,,,
walaupun rasa sedihhh ape yang telah terjadi antara aku dengan dye tapi aku still masih
tersenyum gembira bersama kluarga...
aku redha dan aku terima dye da tak ade bersama aku lagi,,,
now fikir yang positif jerkkk
hahaha happyy nyerrr hary niyhh aku cutiii esokk pun aku dapt cuti gakkk :'D
rasa mcm nak ngesss kegembiraann huhuhuhuhu......
cuti niyh aku menghabeskan masa bersama kluarga aku jerkkk hahaha
firtsly aku daapt jumpa adek akuu kat asrama huhuhu...
ksian aku tgok dyer macm tak teruruss hahaha
tapi itu semua demi kebaikkan dyer jugakk kannn ....


niyhlahhh adek aku uhhh pheww bertambh hitam dyer
semenjak msok sekolah sukan uhhh hahahaxx
xD
macm ank keling huhuhukkk
btw dah lepas rindu jugak kat budak niyhh
Lepas dah tgok budak niyhhh jejalan jap kat angsana
phewww baju lawalawa seyhh
nak ajer belii tapi takot nty gaji aku semua habesss
:'( tahan je lahhh nafsu ntok shopping uhhh 

Lastly untuk dinner...
makayah aku ketok suruh blanja makn phewww 
=_= sbar jelaaa terpkse blanja jugakk hahaha
btw enjoy gilerr dapt cuti kluar dngan kluarga
aku rasa da lama ta kuar bersama dyorang huhuhu :"))

Now It's My Storyy
Hahaha Look At Me!!
Gmukk Sudahhh!!!

niyhhh aku pulakk phew bertambah gmukk seyhhh 
berat bdn aku dah naikkk tidakkkk!! errrr
now mkn ringanringan jerk tauw hahahaha 
cannot go :D

Just itu jerk untuk d'updates hari niyhh klhaa bubyee