THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 4 March 2012

akhirnya dapat cuti !!!

helohelooo...
hahaha.,,,
walaupun rasa sedihhh ape yang telah terjadi antara aku dengan dye tapi aku still masih
tersenyum gembira bersama kluarga...
aku redha dan aku terima dye da tak ade bersama aku lagi,,,
now fikir yang positif jerkkk
hahaha happyy nyerrr hary niyhh aku cutiii esokk pun aku dapt cuti gakkk :'D
rasa mcm nak ngesss kegembiraann huhuhuhuhu......
cuti niyh aku menghabeskan masa bersama kluarga aku jerkkk hahaha
firtsly aku daapt jumpa adek akuu kat asrama huhuhu...
ksian aku tgok dyer macm tak teruruss hahaha
tapi itu semua demi kebaikkan dyer jugakk kannn ....


niyhlahhh adek aku uhhh pheww bertambh hitam dyer
semenjak msok sekolah sukan uhhh hahahaxx
xD
macm ank keling huhuhukkk
btw dah lepas rindu jugak kat budak niyhh
Lepas dah tgok budak niyhhh jejalan jap kat angsana
phewww baju lawalawa seyhh
nak ajer belii tapi takot nty gaji aku semua habesss
:'( tahan je lahhh nafsu ntok shopping uhhh 

Lastly untuk dinner...
makayah aku ketok suruh blanja makn phewww 
=_= sbar jelaaa terpkse blanja jugakk hahaha
btw enjoy gilerr dapt cuti kluar dngan kluarga
aku rasa da lama ta kuar bersama dyorang huhuhu :"))

Now It's My Storyy
Hahaha Look At Me!!
Gmukk Sudahhh!!!

niyhhh aku pulakk phew bertambah gmukk seyhhh 
berat bdn aku dah naikkk tidakkkk!! errrr
now mkn ringanringan jerk tauw hahahaha 
cannot go :D

Just itu jerk untuk d'updates hari niyhh klhaa bubyee

No comments:

Post a Comment