THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, 4 June 2012

I Have New Niece :D Kau Ade?Aku Ade!

hellooo..
hey tengok pic uhh comel takk.:D
ofcouse lhaa comel macam akuh kann 
hahaha,,okeoke pic bby kat ats uhh bukan anak aku tau,,,
tapi niece akulahhh...
cehhh niyh neice aku yang kedua
yang first tuh dah meninggal :C
hmmm oke aku rindu arwah adek nurul :C
semoga dia aman kat sana!

Friday, 1 June 2012

Awak Pelengkap Hidup Saya ='C

hey guyssss ...:C
rase macm mimpi right ...he leave me...beb,,,,:(
dia tinggalkan aku,,,:C
oke aku dah mmg tak tahnnn air mata aku tross mngalir ape yang dye mcg tuhhh ...
ape salah aku,,,:C
dia dah tak sayngg aku lagiii,,,mcm dulu,,,
putus kan aku degan alsan yang bodohh...
takde sape manusia yang bole trima alsan dia tuhhh untuk jdikan alsan untuk putusss :"C



 saya nagis sebab awak,,,
saya saket sebab awak...
semuaaa sebab awakkk...
ubat segalanyeee adalahh awakkk :C


dia tinggalkan aku macm tuh jerk,,,dia ckap 
aku degan dyer bleyh jadi bestiee jee...
sape boleyh terima !
bagi aku sesiapa pun takkan terima...
boyfriends as a being friendss :C
seriously aku tak sanggup :(
aku sayangkan diaa,,,


aku tanak berpisah dengan kau buat kali pertama,kedua,mahupun ketiga
aku nak kau sentiasa di sisi aku sampai akhir hayat aku :C
tapii


semua yang dah aku berikan untuk kau,,,
aku just cuma nk bersama kau,,,
hanya kau sahaja,,,:(

maaf if ape yang berlaku ini semua salah akuu...
mybeee aku slalu bergaduh dengan kauu,,,,
aku slalu bergaduh bukan mkna nye aku benci...
tapi sebenarnye..
aku sayngg kannn kau...
mgkin kita bergaduh sekjap je akan pulihhh...
tapi tak perlu lahh kan kita sampai berpisahhh ,,,,,,kan sayanggg


(''take a note'')

(''take a note'')

(''take a note'')


yes thanks for everything and thanks for break in this relation :=C


even kita takan cntact takan mcg takan calling and takan BERSAMa lagi
orang just nak awak tahu 

KITA STILL MACAM BULAN DAN BINTANG SENTIASA BERSAMA :"c
dan takkan pernah berpisah :"(




Friday, 25 May 2012

lepaskan cinta saya :C

hye stalker :)

todays aku rase so hurts...sesngatt...
sedih,marah ,saket hati,geram,benci,semuanya ada pada akuhhh...
oke firstly ofcouselah pasal dia aku call bukan nak angkat ...
malah dia reject call aku...
phewww aku rase mcm bodohh sangat...
then aku teroskan untuk still calling dya but...
dia off kan hanset dia.....:((
oke i think that all my false..
hmmm aku tak sengaja ckp kasr dengan dia ...
but cuba lah paham aku,,,
aku cuba pahmkan kau,,,tapi ,,,

sampai kau sanggup text aku ckap...
'u masih nak teruskn relay ni ke tak'
oke aku rase lemah mase bace text kau tuh aku kerja pun takda mood...
but i still smile depan mmber aku,,
aku taknk downg sedih :")
tapi awak mungkinkah kita harus PUTUSS
mungkinkah kita TAK JODOH lagi
or mungkin awak dah tak memerlukan saya lagi..??
if kalau mcm tuhh saya redha awak,,:""c saya memng tak lyak untuk awak,,,
mungkin betul ckap awak kita mmg tak jdooh :C

now i still calling you,,,
tapi awak anggp saya tunggul right...
macm bodoh saya call tapi still off hp awak...:C


masingmasing dah tawr hati...
now what should i do :C

Thursday, 17 May 2012

I HEART YOU :'c

MORNING GUYSS :'c ..
PAGIPAGI DAHH MOoDD AKU SEDIHH...
HMMM AKU RINDUKAN DIA...
YE DIA...
:'c SEMENJAK DIA DAH LAMA MACM TAK CNTACT AKU ,AKU RASE LOSING KAN SOMEONE...
HMMM MYBE DIA LAHHH TUHHH...
OUHHHNOOO....:'c AKU MASIH SAYANGKAN DIA,,,
WALAUPUN DYE DAH HAVING GURL...
TAPI HATI AKU RASE AKU SENTIASA MNJADI MILIK DIA,,,,


HMM..MYBE THIS TIME AKU PATOT MELUPAKAN DIRI DIA..
AKU TANAK ASYIK INGAT ORANG YANG DAH TAK MEMERLUKAN AKU..
MYBE KITA BUKAN LAGI UNTUK BRSAMA MACM DULU...
2YEARS KITA KENAL MMG AGAK CUKUP LAMA BAGI SAYA..
PERKENALAN TUH ...
:'c I DONTKNOW WHY I RASE SEDIH SANGAT BLEA I KENE LUPEKAN U...
I RASE I MACM PAKSE DIRI I NTOK LUPEKAN U...
BUT SEBENARNYE MMG I TAK BOLEH...
SEKARANG NIYHH I ASYIK INGAT KNGAN I BERSAMA U,SELALU NK CKP PASAL YOU JE,,
APE MKSUDNYE SEMUA TUH KANNN...


now i hanye mampu doakan kebahagiaan you wif her ;'C
now i lepaskan you untuk dia 
selamat tinggal awak dalam ingatan niyh saya akn padam segalanya mengenai awak :'C











Monday, 14 May 2012

I'M LOSING :"]

heyy stalker ...
hmmm,,,aku tak tahu lahh ape yang aku nak sebenarnya ..:"]
aku rase kosong,,,
dulu 'benda' uhh aku nak sangat sampai aku tinggalkan owng yang aku sayng,,,
skrng benda yang aku nak sangat tuhh macm ade macm takde,,,,
aku rse ka pun rse kannn....
kita niyh kejap memerlukan kejap takk....
tapi still meyayangi dri ka,,,
hmmmm,,,,,
Pada DIA hmmm bahagianye awak kennn hmmm...
agak'2 bhagia awak dngn dia uhh ..
better tak lau dengan kbhagiann kita bersama mcm dulu?


errr just forget natang kat ats uhhh xD