THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, 25 May 2012

lepaskan cinta saya :C

hye stalker :)

todays aku rase so hurts...sesngatt...
sedih,marah ,saket hati,geram,benci,semuanya ada pada akuhhh...
oke firstly ofcouselah pasal dia aku call bukan nak angkat ...
malah dia reject call aku...
phewww aku rase mcm bodohh sangat...
then aku teroskan untuk still calling dya but...
dia off kan hanset dia.....:((
oke i think that all my false..
hmmm aku tak sengaja ckp kasr dengan dia ...
but cuba lah paham aku,,,
aku cuba pahmkan kau,,,tapi ,,,

sampai kau sanggup text aku ckap...
'u masih nak teruskn relay ni ke tak'
oke aku rase lemah mase bace text kau tuh aku kerja pun takda mood...
but i still smile depan mmber aku,,
aku taknk downg sedih :")
tapi awak mungkinkah kita harus PUTUSS
mungkinkah kita TAK JODOH lagi
or mungkin awak dah tak memerlukan saya lagi..??
if kalau mcm tuhh saya redha awak,,:""c saya memng tak lyak untuk awak,,,
mungkin betul ckap awak kita mmg tak jdooh :C

now i still calling you,,,
tapi awak anggp saya tunggul right...
macm bodoh saya call tapi still off hp awak...:C


masingmasing dah tawr hati...
now what should i do :C

No comments:

Post a Comment