THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, 4 June 2012

I Have New Niece :D Kau Ade?Aku Ade!

hellooo..
hey tengok pic uhh comel takk.:D
ofcouse lhaa comel macam akuh kann 
hahaha,,okeoke pic bby kat ats uhh bukan anak aku tau,,,
tapi niece akulahhh...
cehhh niyh neice aku yang kedua
yang first tuh dah meninggal :C
hmmm oke aku rindu arwah adek nurul :C
semoga dia aman kat sana!

Friday, 1 June 2012

Awak Pelengkap Hidup Saya ='C

hey guyssss ...:C
rase macm mimpi right ...he leave me...beb,,,,:(
dia tinggalkan aku,,,:C
oke aku dah mmg tak tahnnn air mata aku tross mngalir ape yang dye mcg tuhhh ...
ape salah aku,,,:C
dia dah tak sayngg aku lagiii,,,mcm dulu,,,
putus kan aku degan alsan yang bodohh...
takde sape manusia yang bole trima alsan dia tuhhh untuk jdikan alsan untuk putusss :"C



 saya nagis sebab awak,,,
saya saket sebab awak...
semuaaa sebab awakkk...
ubat segalanyeee adalahh awakkk :C


dia tinggalkan aku macm tuh jerk,,,dia ckap 
aku degan dyer bleyh jadi bestiee jee...
sape boleyh terima !
bagi aku sesiapa pun takkan terima...
boyfriends as a being friendss :C
seriously aku tak sanggup :(
aku sayangkan diaa,,,


aku tanak berpisah dengan kau buat kali pertama,kedua,mahupun ketiga
aku nak kau sentiasa di sisi aku sampai akhir hayat aku :C
tapii


semua yang dah aku berikan untuk kau,,,
aku just cuma nk bersama kau,,,
hanya kau sahaja,,,:(

maaf if ape yang berlaku ini semua salah akuu...
mybeee aku slalu bergaduh dengan kauu,,,,
aku slalu bergaduh bukan mkna nye aku benci...
tapi sebenarnye..
aku sayngg kannn kau...
mgkin kita bergaduh sekjap je akan pulihhh...
tapi tak perlu lahh kan kita sampai berpisahhh ,,,,,,kan sayanggg


(''take a note'')

(''take a note'')

(''take a note'')


yes thanks for everything and thanks for break in this relation :=C


even kita takan cntact takan mcg takan calling and takan BERSAMa lagi
orang just nak awak tahu 

KITA STILL MACAM BULAN DAN BINTANG SENTIASA BERSAMA :"c
dan takkan pernah berpisah :"(




Friday, 25 May 2012

lepaskan cinta saya :C

hye stalker :)

todays aku rase so hurts...sesngatt...
sedih,marah ,saket hati,geram,benci,semuanya ada pada akuhhh...
oke firstly ofcouselah pasal dia aku call bukan nak angkat ...
malah dia reject call aku...
phewww aku rase mcm bodohh sangat...
then aku teroskan untuk still calling dya but...
dia off kan hanset dia.....:((
oke i think that all my false..
hmmm aku tak sengaja ckp kasr dengan dia ...
but cuba lah paham aku,,,
aku cuba pahmkan kau,,,tapi ,,,

sampai kau sanggup text aku ckap...
'u masih nak teruskn relay ni ke tak'
oke aku rase lemah mase bace text kau tuh aku kerja pun takda mood...
but i still smile depan mmber aku,,
aku taknk downg sedih :")
tapi awak mungkinkah kita harus PUTUSS
mungkinkah kita TAK JODOH lagi
or mungkin awak dah tak memerlukan saya lagi..??
if kalau mcm tuhh saya redha awak,,:""c saya memng tak lyak untuk awak,,,
mungkin betul ckap awak kita mmg tak jdooh :C

now i still calling you,,,
tapi awak anggp saya tunggul right...
macm bodoh saya call tapi still off hp awak...:C


masingmasing dah tawr hati...
now what should i do :C

Thursday, 17 May 2012

I HEART YOU :'c

MORNING GUYSS :'c ..
PAGIPAGI DAHH MOoDD AKU SEDIHH...
HMMM AKU RINDUKAN DIA...
YE DIA...
:'c SEMENJAK DIA DAH LAMA MACM TAK CNTACT AKU ,AKU RASE LOSING KAN SOMEONE...
HMMM MYBE DIA LAHHH TUHHH...
OUHHHNOOO....:'c AKU MASIH SAYANGKAN DIA,,,
WALAUPUN DYE DAH HAVING GURL...
TAPI HATI AKU RASE AKU SENTIASA MNJADI MILIK DIA,,,,


HMM..MYBE THIS TIME AKU PATOT MELUPAKAN DIRI DIA..
AKU TANAK ASYIK INGAT ORANG YANG DAH TAK MEMERLUKAN AKU..
MYBE KITA BUKAN LAGI UNTUK BRSAMA MACM DULU...
2YEARS KITA KENAL MMG AGAK CUKUP LAMA BAGI SAYA..
PERKENALAN TUH ...
:'c I DONTKNOW WHY I RASE SEDIH SANGAT BLEA I KENE LUPEKAN U...
I RASE I MACM PAKSE DIRI I NTOK LUPEKAN U...
BUT SEBENARNYE MMG I TAK BOLEH...
SEKARANG NIYHH I ASYIK INGAT KNGAN I BERSAMA U,SELALU NK CKP PASAL YOU JE,,
APE MKSUDNYE SEMUA TUH KANNN...


now i hanye mampu doakan kebahagiaan you wif her ;'C
now i lepaskan you untuk dia 
selamat tinggal awak dalam ingatan niyh saya akn padam segalanya mengenai awak :'C











Monday, 14 May 2012

I'M LOSING :"]

heyy stalker ...
hmmm,,,aku tak tahu lahh ape yang aku nak sebenarnya ..:"]
aku rase kosong,,,
dulu 'benda' uhh aku nak sangat sampai aku tinggalkan owng yang aku sayng,,,
skrng benda yang aku nak sangat tuhh macm ade macm takde,,,,
aku rse ka pun rse kannn....
kita niyh kejap memerlukan kejap takk....
tapi still meyayangi dri ka,,,
hmmmm,,,,,
Pada DIA hmmm bahagianye awak kennn hmmm...
agak'2 bhagia awak dngn dia uhh ..
better tak lau dengan kbhagiann kita bersama mcm dulu?


errr just forget natang kat ats uhhh xD

Monday, 7 May 2012

NEW UPDATES

helooo,,,
Damnnn dah berbulanbulan seyhhh tak updates blogg huh,,,,
Letihhh ahhh harihari keje ...hmmmm
Macmcmkannnn,,,errrr aku skarang nagh pening niyh nak smbong study or krja erkkk haisssss
serabottt lahhh mak akuhh uhhh asik desak aku suh sambong study tauuu....

hurmm peningpening!!!


pic niyh mase otw pegyy terengganu ohhh ngantokkk giler masa uhh
and masa niyhhlahh kete akuh uhh rosakkk phewww panass jea atyy

time ni
hang out wif cousin at mesra mall

pic niyhh mase kua ngn member pheww best gilerrr
shopping tak ingat dunia lol ;)

yeahhh i think i new look huh,,,
like adira konon kne ngutuk ngn member akap cine bukit
huh how could kannn errrr...
WHAT tak suka?
DO I CARE!!

LAstly ,,,aku nak share berita gembira aku ...huhuhu'
Yeahhhh akhirnya aku lulus ujian huhuhu,,,
bukan senang nk lulus buat yang KETIGA kali hoho,,,,
damnnn rabak wet haku,,,

Tuesday, 24 April 2012

heyyy,,,budakbudak,,,semuaa,,,
errr,ngantokknyaa petang cam niyh dah lahhh demam hmm :"(
asik bersin jae arghhh,,,dah 27 kali aku bersin niyhhh errr
smlm pergy klinik joho mintak surat mc yeahhh akhirnyeerr dapt jugakkk errr,,,\
so ary niyh aku dapt rest lahhh,,,
hmmm ....tapi selsema niyhh tak hilang pulakk haihhh,,,
pakej r jugak saket aku niyhhh
demam+sakettekak+selsema+peningpale :'>

Monday, 23 April 2012

happy brtday for you

okeyhhh just nak wishh dyer punyer brtdayyy hurmmm
nseb bek sempat wishh kat dia,,,
sebelum kul 12 kannn,,
yess i want to be lastly for wish your bfdayyy :)
papepun smoga dpanjangkn umur and dimurahkan rezeki...
hbtybe

Friday, 20 April 2012

eeuuuww i really hurt!

pagii,,,
hmmm,,,seriouslyyy aku bengang dengan sikap dia tuhhh haishhh,,
dalah aku penat tapi still nak text dia,,
tapi dia boleyhhh sedap ckpa nak tidooo...
pheww aku ase macm nk spicyy jerk ahhhh
tapi aku cuba sabar ,elakkn aku niyhhh jerkkk
tapi aku pikir yang aku syngkn dia jeaa ahhh,,

to dia uhhh aku rindu sangat kat dia ='(
hope dia tahu yang aku niyh rindu kat dia dan tak penh putus rinduu uhh :")

Thursday, 19 April 2012

saya tak mampu :'(

hmm,,,malam niyh mlm jumaat ,,
akeyhh first skali aku nk share aku dah baik dengn sayngg aku,,,
second aku tak tahi bila nk berkhir masalahh aku niyhhh
third...dalam masa yng sama aku tahn rinduuu...
ye mnhan rinduuu.....:'(

To,my capital A iloveyou so much lahhhh...;)

hmmm sume owng mcm nk lupekan aku termsokkk budak uhhh,,,,:(
dye dah tak rep text aku skrng  hmmm....
ape salh aku   ?

aku tahu dia ada masallh tapi napa dia tanak share ngn akuuu...
aku nk dia tahu aku rsa kechik hati dngan diaa ats sikap dia lyn akuh uhh :'(

Monday, 16 April 2012

Dugaan

hmm..oke hari niyh hhaku rase sedih teramat sangattt...
mcmmcm yang berlaku pada diri aku urmmm,,,
tuhan tuh sengaja bagi aku dugaan niyh terhadap dri aku dgan fmilyy akuuu,,
akuh tahu tuhan sruh aku jadi seorang yang pnyabar dengan dugaan yang dye
bagi pada aku...:'<
aku hnya mampu mnagis dan berdoa..ats ape yang berlaju niyh...

tuhan kuatkan dri aku niyhhh,,,
aku tak snggup tgok dyer mngisss sebab si siall uhh....

Sunday, 15 April 2012

:'< i'm lonely

hyee,,
:'< hmmm pagipagi muka aku dah sedih  tak tahu knapa..
tibetibe ada mslah muncul...antara aku dngan si dia,,,
salah aku ke kita putus,,,or ka mmg nk putus  ngn aku,,,
aku tahu hubungan kiata tak happy...mybe salah aku tak buat ka hppy,,,
tapi aku mencuba membahagiakan kau ,,.,,.,
aku rase sakett sangat kau layan aku  macm tuhhhh,,,
cara mcg ka aku dah tahu ka dah bosan dngan aku :'<
yang aku nak kau tahu aku tanak khilangan kau ,,aku sayngkan kau beb
sayang sangattttt,,,,


belajar kehilangan dia,andai dia bukan jodoh aku
belajar tabah,andai dia pergi dari hidup ku


bukan mudah nak lupekan kau...
bagi aku tiada istilah kwan antara aku dngan kau
aku tahu aku takan mampu mengagp kau sebagai kawan aku...

Saturday, 14 April 2012

Hp Baru :D

this my new hnphonee lol yang sony yang lama uhhh aku simpan untuk hp spair akuhhh
hihihikkk ;D

Galaxy y ;)

                                      aku sayng giler hp niyhh mcm baby aku buat dyer hahaha :D

                                                                 snapsnap wif hp baru lahh :'))

Wednesday, 11 April 2012

:'D SAYANG AWAK !

Salam ,,,
phewww ngantokk+letihh ahhhh baru balik keje niyhhh...
haishhhh tambah serabot pale hotak akuhh...
hmmm yeahhhh harihari keje mcm nk nagesss rasenyerrr ,,,
ase cm bngla harihari kerja....]
ohhhh damnn,,,
sampai terabaikan sayggg aku,,,:'(
now aku ngan dyer renggang...jarang text and caaling...



hmmmm terpakse korban kud aku busyy kerja dyer busy studyyy,,:'(
kadangkdaNG sampai bergaduh hampir tiap hariii,,,
phewww penat penat alik kerja mesty ade yng nak mintak gaduhhh,,
haihhh redha jelahhh
naseb bek cpatcpt pujuk sesama kalu tak berterusan gaduhhhh,,,,'
to my sayng sory k owng busy sampai tak terlayan text n calling u...
love u babes




















to my second story okeyhh...
saya mmg kuat jeless so takpayah nak buat saya jelesss...
sampaii saya tak tahan k,,,saya tahu kTo mita tak da pape but i still syng u k
please jngan saket kan hati i dengan jeles cara macm uhh i tak suke kk
i tahu,i tak layak nak jeles kudd kita takda pape but sayng i kuat ngan uuu...
now i dah takan berharap pape mahupun jeles kat u lagii,,,i akn cuba lupakan tentng hbungan kita yng dulu,,




Sunday, 8 April 2012

setiap gambar ada lagu ='))

huhuhukkk say morninggg :'D
just nak upload pic baru wif my belove friends at HSPG <3 ;)
hahaha pic yang akuhh upload niyh masa bufday batch lol...
tale blah akuh kene brlakon jadi beauty...
tema kita owng beuaty and the beast...>.< hahaha

nilahhh shaye hahaha jdi beauty hohoho,,,,
beauty lahhh sangatt knnn -_-

this is kitchen group :))

:) just me,,
semak lahhh sebelahh uhhh >_< hahaha

me wif hadan ngeri jerk >.<

me wif luqman >.< ngeri jerk hahaha

oke aku suka pic niyh coz aku nkpk cmel hahaha,,,
terokk glea muka luqman >.< err
kak ieta pun termasokk sali bhahaha ,,, redhaa jerk :')

 HSPG friends

Monday, 2 April 2012

wedding of the years

Helohelo....
haha,,rasa dah macm setahun tak updates blog niyhhh hehehe
rindu gilerrr...
okeoke,,,,dah baca kan ape yang aku nak post kan dlm blog niyh'
mengenai wedding akak sedara aku uhhh....
seriousss jelesss beb tgokkk dyer kahwin mewah gilerrr classs lak uhhh macm perkahwinan
wiliamm and kate hahaha....xD lebeyhh sudahhh

see damn lawa gileer right ni masa mlam dyer bertunang hahaha cun habess macm aku :P ,,,yang paling best makeup dyer sendiri takpayah pakai makandam bagaii...

errrr >.< sukesuke sangattt keta uhhhh damnn!!

me wif couson i ,,,yang gedik uhh :P


hahaha lastly bnyak bnyak wedding sedara akak sdra aku niyh paling cun lahhh
kannn ,,,errrr tringin plak rase nak kahwin bhahahaha k lahhh chau gudnitee :D

Monday, 5 March 2012

K O S O N G

Good evening guyss...:')

petang niyh aku duduk rumah sorangsorang dah macm ank terbuang dah niyh hahaha
boring nyer aku cuti kerja duduk rumah jerk satu hari niyh haishhh...
duduk sowng'II niyh tibetibe teringat something ...
hm,something yang aku asyik teringat disaat aku ngan dia...
hahahaha sebenarnya aku tank  tulis dekat sini...
tapi aku  tak tahu nak luah kat mana lagii,,,
:'(
ermmm ,,now aku dah takde pape lagi...
aku tak tahu ahhh aku rasa aku macm hilang something yang aku sayang
benda yang berharga bagi aku telah hilang
begitu sahaja

aku tak buang dia,,
tapi dia yang menghilang dgan sendirinya...

JIWA & OTAK SAYA KOSONG


I DESIRE YOU
I NEED YOU
I MISS YOU
I DORE A YOU
I CRAVE YOU
I WANT YOU 
I LOVE YOU





cuma satu jerr perlu kerr awak nak block saya..?
saya dah tak bleyh nak stalk fb awak lagi lepas niyhh


penah saya text awak tapi,,
awak membalas text saya dengan penuh kepaksaan...
saya nak sangat tahu keadaan awak ,
nak sangat text awak macm dulu tapiii,,,
saya takot tak di balass,,,:'{
hmmm.......
sory couse i disturb u.
now  i want leave in your heart'
btw take care...
my sweetheart </3


Sunday, 4 March 2012

akhirnya dapat cuti !!!

helohelooo...
hahaha.,,,
walaupun rasa sedihhh ape yang telah terjadi antara aku dengan dye tapi aku still masih
tersenyum gembira bersama kluarga...
aku redha dan aku terima dye da tak ade bersama aku lagi,,,
now fikir yang positif jerkkk
hahaha happyy nyerrr hary niyhh aku cutiii esokk pun aku dapt cuti gakkk :'D
rasa mcm nak ngesss kegembiraann huhuhuhuhu......
cuti niyh aku menghabeskan masa bersama kluarga aku jerkkk hahaha
firtsly aku daapt jumpa adek akuu kat asrama huhuhu...
ksian aku tgok dyer macm tak teruruss hahaha
tapi itu semua demi kebaikkan dyer jugakk kannn ....


niyhlahhh adek aku uhhh pheww bertambh hitam dyer
semenjak msok sekolah sukan uhhh hahahaxx
xD
macm ank keling huhuhukkk
btw dah lepas rindu jugak kat budak niyhh
Lepas dah tgok budak niyhhh jejalan jap kat angsana
phewww baju lawalawa seyhh
nak ajer belii tapi takot nty gaji aku semua habesss
:'( tahan je lahhh nafsu ntok shopping uhhh 

Lastly untuk dinner...
makayah aku ketok suruh blanja makn phewww 
=_= sbar jelaaa terpkse blanja jugakk hahaha
btw enjoy gilerr dapt cuti kluar dngan kluarga
aku rasa da lama ta kuar bersama dyorang huhuhu :"))

Now It's My Storyy
Hahaha Look At Me!!
Gmukk Sudahhh!!!

niyhhh aku pulakk phew bertambah gmukk seyhhh 
berat bdn aku dah naikkk tidakkkk!! errrr
now mkn ringanringan jerk tauw hahahaha 
cannot go :D

Just itu jerk untuk d'updates hari niyhh klhaa bubyee