THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, 31 December 2011

WELCOME 2012 GUDBYEE 2011

>HELOHELOO...MORNING SUMERR JUST WANNA SAYY
>HAPPY NEW YEARRR TO U OLL'SS
>HUHUHU MY WISH IS SEMOGA TAHUN NIYH HAKU DAPT SAMBONG BLAJAR OR DAPT KRJA YANG OKOK...
>JUST TO JERK NAK SHARE HEEWWW

Friday, 30 December 2011

Muka Tak Boleh Blahh !! xD

SALAMM AND HELEOOOO,,,,
HIHIKK MEYHH HAKU NAK TUNJUK MUKA HAKU MASA KAT TEMPAT KERJA NIYH
HAHAKKK CAM APESEYHHH
HUDUHH GILERRR ARHGGG!!



LOOK AT ME HUH,,,,,
SUKA TAK,,,?
PIC NIYH HAKU SNAP MASA HARI KEDUA AKU KERJA
AGAK SERABAII SIKITT HUHU,,,
MAKLUM LAHH BARUBARU SKRNG DAH OK SIKIDD
DAH TAK SERABAI LAHHH :D
AKAK'AKAK  KAT SITU CAKAP MUKA AKU MCM NAK NGESS.??
BETUL KERRR...HUHUHU



HUH PIC YANG NIYHH LAGI AHHH NTAH PAPER SEYHH...
YANG KAT SEBLAHH UHH BUDAK BAWAH HAKU KIRAKN ADIK'ADIK LAHHH
KERJA PART TIME GAKK....HEEEWW
JUST TUHH JERK HAKU NAK SHAREEE
UNTUK BLOGING HARI NIYHH
:')

Thursday, 29 December 2011

:") just Hear

Setiap Jam,Minit,Detik Haku Engat Dia :'/

>Helooo,,,,:)
>kat sini aku nak share masalah yang haku hadapii and masalhh yang taleyh aku lupeee...
>masalh nyerr ialahhh aku asyikk engat kat diyerr wtfuck >.<
>Hermmm ade tak caracara nak lupekann dia niyhh erkk..
>Ermmm aku tak tahu lahhh kenapeknape engat dyee,,,
>hmmm nagess..?
>dahh puasss ahhhh...
>carikk orng len tok lupekn dyeerr..?
>macmmcam dahhh cara aku buatt tapi takleyhh :"(
>klahhh dahh malamm dahh ngantokk pownnn
>Gudnite kekawannn

Tuesday, 27 December 2011

Disaat Aku Mencintaimu

Mengapa Kau Pergi .? :'[
Disaat Haku Mulai Menyintaimu..
Berharap Kau Menjadi Kekasih hatiku,,
Malah Kau Pergi Jauh Dari Hidupku,,,:'[


Menyendiri Lagi...
Disaat Kau TinggalkaMn Diriku Pergi,,,
Tak Pernah Ada Yang Menghiassi hariku,,
Disaat Aku Terbangon Dari Tidurku...


Hahaha buhsann updatess jelahh paperrr xD



Monday, 26 December 2011

Nothing To Say :')









Aku sedar yang aku tak boleyh lupekan dia...:'[
Dann,,,
Kenyataann yang dia dah takde
Bersama aku ,,,,

Saturday, 24 December 2011

>Salam ,,:"))
>hyee....
>Dah nak pergy kerja sempat tuk bloging ni hihi
>OK todays nak story pasal KERJA bukan psal DIA or sapesape
>Ok happy giller kerja,,,walaupun awal'IIdah kne buli
>tapi still cooll beb,,,HAHA bnyak benda haku belajar semalm
>and kerja tuhh semestinya penattt HUH'''
>Nseb bek akak'II kat situ baik'2

>Dah lahh da lmbat nak kerja bubyeeee guysss :* muaahhh sikidd HAHA...;)

Friday, 23 December 2011

Today imhappy n Today imsad

Hyee...Morning sayangg...~~
Hari niyh haku start kerja kan macm tak percaya....
Nty kul 12 niyhh da nakkk  pergy kerjaa,,,
Semalam macm'II jadikannn,,,
Betul kerr ape haku buatt tuhh...
:"( 
Haku rinduu diaa....
sangatsangattt........















Sedihh teringat ape yang terjadi semalam....
Gaduhh dengann diiaa,,,, :"(
Dia dahh tanak text haku lagi...
Yelaa da lupe haku kannn :"(

















Gembiraa kudd da daptt kerjaaa ,,,
happy sesangat :")


Jiwa haku bercampur sangat sedih dan gembira hmmmm
>heyyy,,,
>hmmm,,,hari niyh aku bnyak masa nak bloging hee,,,
>baikk plak bapak haku uhh tinggalkn laptop..dapat lahh haku men puass'II :D
>sebenarnyee haku tuliss blog niyhh,,
>aku nak luahhkann ape yang haku rase,,,
>selama niyh haku tak tahu lahh ape perasaan aku kat dia 
>cinta,sayng,rindu...?
>etuu semuaaa haku rase masa bersama diaaa,,














>Kadang'II haku rase bodoh sesangat kenapa aku masih stay dengan diaaa..
>haku tak leyhh hidup tanpa diaa...
>tapiii dia tak tahuu ape aku rasee..
>kadng'II aku rase macm haku yang terhegeh sangat kat diaa...
>hmmm  ,,:"(




























>yewlaahhh  bodohh and gilee suka kat kau kann :")

















>Sedihh.?
>hari'II haku nagess sebab kauu,,,
>aku pown tak tahu ape yang haku sedih kann..
>yewlaaa..kita kan da tak macm dulu,,
>mybee haku tanak  hilang kau
>Becouse i loving wif you
































>Jeless,,? ohhh mybee
>haku ada hatii...ofcouse lahh haku jeless...
>lagi'II tengok ka dengan owng len...
> </3 <--- macm niyhh hati hakuu,,,,
>bagi haku owng yang tade hati jee yang tak jelesss,,:")














>Haku sedar kau dah ade orng lain,,,:")
>takkn aku nak jdi perosak hubungan kau kann..
>ermmmmm
>Bagi nak merawat luka kat hati aku niyhh,,,aku cube untuk 
>melupakan kan walaupun tak bole...
>tapi aku cube...:")




>sayang haku kat kau tak penah putuss..:")

Thursday, 22 December 2011

SEE I REALLY MISS YOU BABE

Haii...malam niyh dia call saya ok ,,,
happy giler rase hati saya tau awak,,:")
lagi'II awak nyayikan ntok sya ...
hmmm dah lama sangat tak dengar sore awkk :)





bile dengar sore awak terubat sikid rase rindu kat awak..
:")
Berharap sangat awak jadi milik saya...
tapii itu tidak mungkin kann :")

awak saya tahu hubungan saya dengan awak
 tak mungkin bersatu,
tapi cinta kita satu..:")

Wednesday, 21 December 2011

interview ohh interview hihihikkk =}

Morning allss,,,heewww
Ok hari niyh haku bngon awal naseb baik ade orng kejutkan
kalu tak memng haku tak bngon tidur lahhh
thankss lahhh sape yang kejotkan tuhh yee,,,
syng kaw ,,,,heeww
okok haku bkan nak citer pasal uhh,,
haku nak citer pasal haku pergi interviewww
dengan kehujanan ohhh,,,
=_= sabar jelahhh seyhhh
nasebb baikk sister haku ader diaa teman kan
kalau takkk jadi ape lahh seyhh masa uhh
dengan pak guart yang sukee menyindir tadii
haisss bengang hakuuu
jantung haku rase nak tercbot tadiii hehehe
...just antar borang jeww kudd menager dye meetting 
ouhh bgoss lahhh kalau tak kne interview haku haisshh


hahahxx xD muke tak lawa taya tgok k,,heheheh
pic kat ats uhh masa nak pergi intervieww...
:") huduh tayah tegok k huh......

klahh itu je yang haku nak share bubyee ;)

Tuesday, 20 December 2011

Looking To The True Love =)

helohelo...:")
hihi,,,bosann nyerr hidup single niyhh haishhh...
bile  haku nak dapt pakwe niyh susah nyerr
carik'II tak jope pun hmmmm
kalau setakat skandal tuhh
ramai lahh kann tak terkta...
hmmm......:")


haishhh kadang'II malss nak carik pkwe hope dia datang sendiri,,
tapi sampai bila erkk
kalau tak jope plak macm mana hmm .?
=_= hmmm



btw kann haku rindu kan seseorng tetapi haku buatbuat tak tahu sape =")


Heee agak'II dngan sape kan haku cple naty haisss exited nyerr :D

....ESOK SAYA INTERVIEW huhuhuhu

HElooo,,...Hi lama tak updates blog,,huhukk busyy lol,,,:)
Yess esokkk saya pergi interview kerja haisss takott nyerrr :"(
pergy dengan kaka angkat saya naseb baik ade kawan kann,,:D
kuranglahh sikidd takott haku tuhh,,,
haku niyh dah lahh tak tahu pape pasal kerja niyhhh,
niyh pun pertama kali dalam seumur hidup kudd pergi intervieww
tak tahu lahh ape kan jadi naty kann heeeww 



hermmm agak'II lahh kan mcm mana lahh situasi nyerr haishhh
takott lahh seyhh aihssss :")


-TAKOT,TAKOT,TAKOT-
:"(

Friday, 16 December 2011

MY PETS

Heyyy...guyss welcome to my blog just nak tunjuk haiwan peliharaan haku yang sangat comel
macm haku niyh...heee,,,,,ok haku ade 4 ekor kuceng yang lagi sekor tak sempat nak snap 
pic dye kudd meoww haku yang uhh pergy merayau jeerr tahu =_='.....
Haku just peliharaa kuceng yang tepi jalann herk tak macm korng kucing parsi kann :")
Walaupun kuceng yang jeniss biasa yang haku belaa dia tetap comell,,lagi cmel dari yang
parsi kudd :D ehehehe....


hihihikk niyhh kucing haku nama dia TAM ,.
tapi satu jerk haku tak suke ,,ngan dyaa niyhh
dyerr niyhh sukerrr manje'II melesett jerkkk tahuu
rimasss haku auww...!! hahah :D


Huh yang niyhh pulakk nama dyee KECHIK,,,
heeheehe nak kata kecik tak bape nak kechikk lhaa kannn
yang sekor niyhh hampehh tak penah kenyang ,,,lau bagi makan badan dala
berattt tak larat haku tahu takk...
Hihi kesiannn knapantah pic dye blur,..?
sengal tol owng yang snap pic niyhh :D
hahahaxx haku kudd yang take pic niyhhh =D

LASTLY YANG PALING PETS SAYA SAYANG SANGAT NIYHH



huH see...comelll kann huhuhuh niyhh lahhh anak TAM...
comel kannn macm i :D
heee nama dyee niyhh TEDDY auww 
age dyee 4bulann muda lagii...


Niyh Bear yang dahh meninggaall uhhh niyhh meoww haku yang paling comell
Bear niyhh kembarnyaa TEDDYY :"(
rindukan dyee semogga aman disane ak 
:")


Thursday, 15 December 2011

PABILA R I N D U A W A K

halooo.....
:) hihihikkk buhsannn kann apa lagi usha blog lahh
hilang buhsan haku huhuhu...
yess saya rindu awak...
[awak] meanss sape'II je lhaa kan ...


see comel kan bear niyh hihi mcam haku kann :D
hahaxx


muka baru bgon tidoo lhaa kan =_=


hehehe time haku rindu kat dia haku salu pelok bear niyh hilang rindu haku naty
:D klhhh byee,,,

Wednesday, 14 December 2011

B O H S A N !!!!

Hyee huhuhu....okokok lama tak updates blog niyh kann ....
hmmm nak story lahh haku dah tak tahan duduk rumahh BOSAN GILER hokay,,,
macm tak ade funtion lak annn,,,better haku sekolah atlest tak buhsan mcm niyhh..
tapiiii :"( haku dah tak sekolahh hmmmm,,,,


hmmm tak tahannn seyhh duduk umahhh :"(


Dengan masalah parents haku lagii haihhh....
macm'2 lahhh masalh owng tua niyhhh


Yang paling sedih lhhh carik kerja tak dapat'2 :"C


niyh lahh kerja haku sepnjang dduk rumahhh
YE ONLINE,ONLINE,ONLINE
yang haku tahu ade jugak selain tuh
MAKAN,TIDO
hahahaxx :D

Ok lahh etu jer untuk hary niyh yang haku nak updateskan,,
next time lau ade masa haku updates lagi k
 and doa kan haku akan dapat krja dengan segera hehehe 
k chow :D

Saturday, 10 December 2011

hurmmm =")







Dalam kebohsanan hari niyhh,,,haku menghabiskan masa dengan
half time haku ONLINE ....damn tada keje
hari niyh haku tak sentuh henphone haku n tak msg sape'II pwnnkan ="(
BUAT CITE SEDIH LAK HMM.
OK'II gambar'II yang kat atas tuh semuaa haku letak saje je
teringat knangan lama...saat'II haku , kau dia...
KINI TINGGAL KENANGAN KAN 
:)
Teringat masa haku main bustard kan haha...
macm bodo...lhaa kan ta pk haku masa buat uhh,,,
couple sampai dua orng dalam satu masa...hmmm
main gilerr,,,
Tetapi kann urmmm...haku still sayng kann downg niyhhh
sama ad catital A n capital B
tapi haku tau haku tak akan mungkin bersama dengan downg
kan haku PUNCA DIAORNG PUTUS KAWAN DuLU,,,
now haku tgok downg dahh baikkk
perlu ker haku putuskan lagi..?
myb tidakk kudd
:")
hmm klahh byee....

Friday, 9 December 2011

I'm tired ="(

SEMUA ORANG NAK TINGGALKAN HAKU ="(







just p e n a t layan semua niyh...
Leave me alone...