THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, 14 December 2011

B O H S A N !!!!

Hyee huhuhu....okokok lama tak updates blog niyh kann ....
hmmm nak story lahh haku dah tak tahan duduk rumahh BOSAN GILER hokay,,,
macm tak ade funtion lak annn,,,better haku sekolah atlest tak buhsan mcm niyhh..
tapiiii :"( haku dah tak sekolahh hmmmm,,,,


hmmm tak tahannn seyhh duduk umahhh :"(


Dengan masalah parents haku lagii haihhh....
macm'2 lahhh masalh owng tua niyhhh


Yang paling sedih lhhh carik kerja tak dapat'2 :"C


niyh lahh kerja haku sepnjang dduk rumahhh
YE ONLINE,ONLINE,ONLINE
yang haku tahu ade jugak selain tuh
MAKAN,TIDO
hahahaxx :D

Ok lahh etu jer untuk hary niyh yang haku nak updateskan,,
next time lau ade masa haku updates lagi k
 and doa kan haku akan dapat krja dengan segera hehehe 
k chow :D

No comments:

Post a Comment