THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 31 January 2012

SAYANGNYA BUKAN UNTUK AKU :')

morninggg :DD
jam menunjukkan pukul 1.44am hihikkk
oukayhhh da lama seyh ta unlineee haishhhh
niyhhh pun ade masa amek kesekmpatan mengupdatesss blogg jap hahah
okokok hari niyh haku nak story pasal some one,,,lhaaa kannn
nk kata bf tak lahhh nak kata kawn pun takkk tapi nak kata skandal mgkin jugak
hahaha ...yelaaa~~


sedehhh baca blogg dia uhhh sumer citerrr bukan untuk aku
tapi untukk beby dia uhhh
haisshhh benciii aku tgok blog dya skitt mata,hati sume adeee


yeeee bukan untuk aku...and ka bukan milik aku lagyyy.:'(
hmmm sedeh lahhh sngattt xD hahaha


 kadang'2 maen msgg ngan ka pun bleyh mendtngkan sakit hati tau takkk
yela msgg nak tanak jeaaaaaa nyirap tol haku dbuatnyerrr haishhh




hahaha huduh giller klau aku sedeyhh 
tapi sokay nak wayt cam mnakannn :')
redhaaa jelaaaaa


bear aaku rindu kau sangat:']




SAYANGNYA BUKAN UNTUK AKU :')

morninggg :DD
jam menunjukkan pukul 1.44am hihikkk
oukayhhh da lama seyh ta unlineee haishhhh
niyhhh pun ade masa amek kesekmpatan mengupdatesss blogg jap hahah
okokok hari niyh haku nak story pasal some one,,,lhaaa kannn
nk kata bf tak lahhh nak kata kawn pun takkk tapi nak kata skandal mgkin jugak
hahaha ...yelaaa~~


sedehhh baca blogg dia uhhh sumer citerrr bukan untuk aku
tapi untukk beby dia uhhh
haisshhh benciii aku tgok blog dya skitt mata,hati sume adeee


yeeee bukan untuk aku...and ka bukan milik aku lagyyy.:'(
hmmm sedeh lahhh sngattt xD hahaha


 kadang'2 maen msgg ngan ka pun bleyh mendtngkan sakit hati tau takkk
yela msgg nak tanak jeaaaaaa nyirap tol haku dbuatnyerrr haishhh




hahaha huduh giller klau aku sedeyhh 
tapi sokay nak wayt cam mnakannn :')
redhaaa jelaaaaa


bear aaku rindu kau sangat:']




Saturday, 28 January 2012

saya nak jadi budak sekolah sekali lagi boleh...???

hellooo semuaaa,,,
hurmmmm...yeee
aku teringin sangat nak jadi buadak sekolah balikkk...
sebenarnyaa aku penat berkerja....
berkerja niyhhh tak bebasss nak cuti pun tak mungkin leyhh lepassss
bagi aku antara sekoalh dngan bekerja lagi besttt sekolahhh bleyhhh relexx'2 sikiddd
klau kerja tak bleyhhh kne mara kne bebel kadang'2
haishhhh mlasss aku nak lyannn bosss aku uhhh cerewet....
itu tak kene ini tak kneee haishhhh...
kdngkdng best gak kerja,,ade kawnnn   yang sengalsengal....
uhhh suke mlwakkk,,,,
hmmmm rinduuu skolahhh,,,rinduuu cikgu...rinduu kawan kwan aku haishhhh   ....:'(

Thursday, 26 January 2012

Like Dream Right :D

salamm alllss...
haihaiii....heewwwww 
25,1,2012 keep the date auwww 1st kita meettt kannn
heee seriously im afraid okayyy....xD


tapi lamalama i da bebual ngan u rasa takot tuh hilang,,,
rasa happy sesangat....
selama niyhhh kita berangan kan nak jumpee,,
laslyy benda yang kita berngan slma niyh jdi reall,,,


awak pegang tangan saya ,,,auwwwss 
ok saya dapat rasa yang saya memng rindukan awak sesangat tauuu 




sayang nyerr kejap jer kann kita jumpee saya ta puass nak bebuall ngan awkk tau tak xD




miss you sangat malam uhh indah bagi saya dengan awak..
walaupun kita tada relation paper just kawan saya tetap sygg awk lebih dari kawn tau :')

Tuesday, 24 January 2012

aku CEMBURU :'((

Hyeee :'))
malammlam niyh rsa nak updates blog jea kann heee...:')
oukay aku baru lepas gadw dengan someone yang aku sayngg
gadow sebab punca dari aku yang tibetibe nak maramara jeaaa,,
mybeee bintang aku nak dtng kudd :'}
 hmmmmm :'(
malam tadi  aku gadow sebab aku cemburukan dia  
aku tak nak dia lebeyh dngan owng len 
aku nak dia dengan aku aku jerkkk hmmm
tapi aku sedar yang dia bukan milik akuu :')
dia mlik orng laenn
tak tahu kenapa ego aku naik
and tibatiba  aku nak marakan diaaa
and salah kannn diaaaa..
kecemburuan aku mnguasainyerrr menyebabkan rasa tidak puas hatyy,,,



Lastly dia majok dengan aku dia dah nak tinggal kan akuu :'((
sampai aty dia,,,
dia tahu tak yang aku saynggkan dia sngatsngattt
aku tahu aku salah tapi maafkan lahhh aku....
aku tak dpt nak kawal semua tuhhh
aku syngg kat kau bear :'((
please forgive me
dont leave me
I REALLY LOVING YOU



akyu janji aku takan maramara kau takn cemburu lagi lepasss niyhh
aku promise k aku syngg sngt kat kau,,,:"((


aku tak pernah lupakan kau sampai bilabila sayang aku untuk kau ,,,
walaupun aku tak kan dapt memiliki kau


saya sayang awak  tetap macm dulu :'))

Friday, 20 January 2012

Dia Datang Dan Dia Pergi :"]

Salam ,,
helooo....
hihihi,,,,,yalll tak dapat cutii :"(( hmmm seihhh nyerrrrrrrr ahhhhhhhhh............
ase nak mengamuk jerk hahaha xD
okok...just aku nak storyyy pasall life haku yang sekarng kkk

dia datng dan dia pergi .....??

dia datang :"))
haaaa yang datng uhhh ...
bear haku lahhh hahaha...btol ker niyhh dyer mseh text haku lagi.??
aku harap dia cntact haku bukan ntok maen kan aku lagi ,,,
meansss time dia hppy ngn owng len dia lupe aku...
nowww dia tnggl kan some one uhh then  dia mula text aku,,
senang citer nak hilangkan dia punyer boring dyer text aku...
aku harap taklahh cm uhhh,,,,kannn
mengharap tak macm uhhh tapi ....
kalau macm uhh motiff dia better tak payah contact aku lagi k kawan :"))
meanssss ka tak ikhls dngan aku...

Dia pergii :"((
now 2,3 hari niyh dahh tak contact dia lagi ,,,
ouhh sunyiii nyerrr,,,,mybeee dyer lupe haku kudd..or what
hmmm...better kita kawan kan yeahhh itu je layak untuk kita
dan haku tahu  dia pun dah tak ade persaan ngan haku lagiiikann
sokayyy...hope dia pandai jga diri bilerr haku tade ...miss u panda

Tuesday, 17 January 2012

To My Belove My Friends

Dear panda,,,,
i/m so sory couse aku selama niyh tak menghargai kauuu,,,
:'( aku sedar  kesilapan itu and aku ingin mintak maap sesangat...
aku sayangg kat kau and tanak hilang  kau,,,
even aku bukan lagi jadi milik kau tapi aku ngan kau still kawan kannn :"))
saynggg kau sesangattt,,,
aku harap kau pndai jaga diri jika aku tak selalu bersama kauu,,,
:"))
sayng aku kat kau still mmacam dulu keyhhh.
me and u friends forever ...love you dear ;')

-ahyien-

Sunday, 15 January 2012

i'm bad and i know it :'D

HHHaloooOOO 
#%%%^#@#$%%$#$^ 
niyh lah masa cepumas untuk haku mengupdts blogg hhahaha,,,
dengan hati yang luka and agak parah xD
ciss tipu jeaaa hahahaha,,,
adelhaaa sedih sikidd heeee....
ye saya,,?? huh mainkan perasaan awak.??
wth nak ckap yang aku jenisss ca uhh ehhhh
suka haty ka asal ka bhgia lahhhh kannnn
janji yang aku nak kau tahu haku sayngg kauuu dahhh xDD
ye aku terokkk ta hargai kau,takde perasaan LAGI...??????
WOIII ADE LAGI TAKKK HUH......????????
(situasi gila datng melanda) xD

KERJA
Yeahhh dahhh nak masok sebulan haku kerja hihhihikkk...
best plak kerja kud ade mem yang bleyh satu pale hihihikkk....
walaupun agak penat andddd benci tgok boss haku yang kerek uhhh =.=

MENCARI
Say searching bleyhhh hahaha xD
haku buhsannn kejap cple kejap tak mcm sengal  pun adeee...
apelahh susa sngat nak kple niyhhh =.=
kalu skandal uhhh senang ajeee...:DD

Tuesday, 10 January 2012

nothing for --->love

haloooo,,,,
guysss :'))
....baru balik kerja niyh and teross updatess blogg,,,
hmmmm :'( klau bleyhh kat blogg niyhh sumer citer sedeyhh kann ;'(
okayyy todayss aku nak share yang owng yang aku sayang dah pergi jauh dari life haku...
:'(hmmmm that all's ,,,,
berakhir hubungan aku ngan dia,,,


kita putuss mcm tuhh jerk kannn sokay ,,,
mybee kita tade jodohhh kita better layak jadi kawn,:'((

tapiii,,,

Kenapa secara tibetibe jeaa,??
saya dapt mssg macm tuhhh,,,
ape saya buat entah sampai awak antar msgg untukk tanak cntact ngan saya lagi :'(
















Saya akan buang semua perasaan saya pda awak serta akan melupakan awak...
walaupun saya tanak buang itu semua :'((



Lastly teringin nak kiss awak kat dahi untuk kali terakhirrr...bubyee sayyggg take care :'((....

Monday, 9 January 2012

duriannn ==' / sorry wa tak minat xD

salammm hyeee....
hahahaxx nak share sikid ...
pic masa makan duriannn eeewww ..
soryy akuh ta minat makn duriann lol hahah xD

 Bajettt amekk duriaannn lepass runtuh bhahaha taleyh blahhh xD


Bhahaah niyh abgabg tempat keje akuhh hahaha
gilegilerr kannn :))


me with sistersidter :))

 me wif kak hajar hahaha 
giler BERGAMBAR !! :D


muka mengantokkk ~~~ =_=


Korang tengok bebudakk niyhh kretif gak bhahaha men bowling gune durian xD

etuu jerk pic yang kita owng snap sebenarnya bnyak lagi tapi etu jerk yang cunnn haha
takbleyh blah masa tengah makn akuhh tegokk jerk downggg
makn dalm otak berfikir apelahh sedap sngat durian niyh =='' 
bhahaha klahhh byeee!!





Sunday, 8 January 2012

Kenapa Mesti Berubah.?

Salam..
Helooo....
Dah Lama Nyerr tak Updates kan semenjak kerja niyhkannn
Bsyy Dengan kerja jerkkk haihss
hmmm ....
kat sini aku nak share ape yang haku raase...
haku rse khilngan seseorng lahhh kann...
Dia macm berubah dah tank men msggg and kol aku ...
kenpa erk :'(


Awak berubah .???
Kenapa erkkk hmmm...Mybee awaak dah tak perlukan saya lagi kuddd
or awak nak lupekan saya.??
just wanna sayy imisssyouu,,,
rindukan awk yang dulu tau


Dengan perubahan awak sebegitu sya rase tak selesa...


2,3 kali pikir nak msg awk or takkk
mssg ngan awk pon dahhh lain,,,
sepatasepatah =='



sya tahu harihari sya busyyy
tak bermakne say lupekan awak.:'(







what should i do...??
btw i takott khilangan dyerr ;"(

Monday, 2 January 2012

Saya Rindukan Adek saya :"(

morning,,,,ehhh morning lagi ker niyhh
hahahakk pape lhaaa...
hary niyh just wanna say aku rindukan adik aku ...
ahhhh now kat rumah niyh tgaal 4 orng jerkkk
,macm dah ta wujud lagi manusia kat umah niyhh haihhh
Semlm aku antar adek aku gi skolahhh,,
:") sedeyhh lakk jugak rse hmmm
haraphrap dia pndai jaga diri,,hmmm
aku slalu gadhh dgan dya noww da tade sape nak aq crikk gdohhh
hmmm klhaa bubyeeee


wif my belove sister