THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 24 January 2012

aku CEMBURU :'((

Hyeee :'))
malammlam niyh rsa nak updates blog jea kann heee...:')
oukay aku baru lepas gadw dengan someone yang aku sayngg
gadow sebab punca dari aku yang tibetibe nak maramara jeaaa,,
mybeee bintang aku nak dtng kudd :'}
 hmmmmm :'(
malam tadi  aku gadow sebab aku cemburukan dia  
aku tak nak dia lebeyh dngan owng len 
aku nak dia dengan aku aku jerkkk hmmm
tapi aku sedar yang dia bukan milik akuu :')
dia mlik orng laenn
tak tahu kenapa ego aku naik
and tibatiba  aku nak marakan diaaa
and salah kannn diaaaa..
kecemburuan aku mnguasainyerrr menyebabkan rasa tidak puas hatyy,,,



Lastly dia majok dengan aku dia dah nak tinggal kan akuu :'((
sampai aty dia,,,
dia tahu tak yang aku saynggkan dia sngatsngattt
aku tahu aku salah tapi maafkan lahhh aku....
aku tak dpt nak kawal semua tuhhh
aku syngg kat kau bear :'((
please forgive me
dont leave me
I REALLY LOVING YOU



akyu janji aku takan maramara kau takn cemburu lagi lepasss niyhh
aku promise k aku syngg sngt kat kau,,,:"((


aku tak pernah lupakan kau sampai bilabila sayang aku untuk kau ,,,
walaupun aku tak kan dapt memiliki kau


saya sayang awak  tetap macm dulu :'))

No comments:

Post a Comment