THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, 27 February 2012

RINDURINDURINDURINDU




awak saya rindukan awak sangatt
kenapa awak ta text or call saya :'(


saya akan tunggu awak sampai bilebile
walaupun awak marahkan saya


rindu saatsaat  kita bersama :'(
hope awak tak lupekan tuh semua

Tuesday, 21 February 2012

Jatuh Cinta Lagi :'D

Sallammmm,,
uoalllsss,,,hehehehe
hari niyhhh aq ade storyyy pasal aku ngan some one yang aku tlah jatuh cinta ni,,
tapi yang aku jatuh cinta niyh bkan sembarang owng dye niyh ni jenisss
GAYBOYY,,,??













errrrr terkjot tak haishhh....tapi aku pun tak tahu btol ke takkk  just dgar dari mulut orng shaja,,,,
Tapiii masalahnya aku dah jatuh hati kat dyee ahhhhh
how i do.??



















hehehehewww jiwa kacaw aku dibuatnyeee,,,,
haihhhh


dalahhh satu tempat kerjaaa harihari tgok muka diaaa tak tahnnn auwww
asyik teringat dyeeer jeee























teteapi ramai member aku tak suka dyeeerrr...
membe aku ckap dyerr jahat tapi aku tak tahu nak watpeee lagyy :'( kudd dah suka kat dyerrrr


now mencuba stop
menyukai dyerrrr



itu jer story yang aku nak share just wat sukesuke huhuhu :)

Monday, 20 February 2012

:"))

>heyhey tak tahu nak taip ape just layan jelaaa kayh
>hye awakkk ,,awak nak tahu tak 
awak uhh akan selalu tersimpan kat hati saya 
meski pun raga saya tak dapat nak memiliki diri awk
jiwa saya akan selalu bersama awak
meski pun awk bukan tercipta untuk sya :'(

Friday, 17 February 2012

im Ms busyy :D

heyyy,,,gud morning :'))
lama nyerr tak updatess blogg,,
phewwww ase da macm stahun tak updats blog niyhhh
okok,,,
minggu niyh musim layanglayang dan aku sesangattt lahhh
busyyy giller,,,,
pergi keje pkul7 balik pukul12 pheww
lepakkk seyhhhh...
anddd dengan kebusykan aku uhhhh,...aku tlahhh abaikan
orng kesyangan aku  hmmm
aku dah jarang text and calling dia...sorry synggg


do you know what i rarelyy missing you sayanggg :'(
please faham i ,i busy couse kerja 
you slalu sala paham kannn
:'[

Monday, 6 February 2012

morning !!!

helooo,,,,,
todays 07.02.2012
time 12.00am

-Aktivitiaktiviti-
>Ngantokkkk
>Nak tidoooo
>Esok kene kerja pagii
>Redhaaa
>Kaki bengkak
>Sabar jelaaahhh
>Jam dah pukul 12
>Apalagiii jum tidoooo
>chowwww

Wednesday, 1 February 2012

Once Again :'(

hurmmm :'( heyhey todaysss 
>penat
>happy wif her
>sad 
>just want honestly
>really loving 

Bnayak giller story aku nak share kat sini haishhh
tapi takan semua aku nak share kat sini,,,
sokay separuh bia aku simpannn jerr kat dalm hati dia...:'))


hari niyh kita meet kan saygg ouhhh happy nyerrr :'D 
i masih tak bleyh lupe pun :)


tetapi kegembiraan bersama awak dgn sya 
tuh hnyeee sementara jeaaa
hmmm awak sruh saya mngaku ,,,
lastlyy saya mengaku ape yang awak nk saya ckapkan tuhhh
saya hanya nak jujur,,
jujur sebab awak yang mintakkk..
then apbila saya jujur
awak terosss berubah muka
berubah sikapp,,,awak nak prgi tapi saya dahh halang
awak tepisss tangan saya dgan kasar sngt
wlaupun saya da pegang kuat tangan awakk...
:'( awak saya mengaku sebab awk nak dengar ape yang sebenarnyeerr kannn
tapi bila saya da ckap jujur awak mara saya,,,
padahal awak dah berjanji tak mara saya,,,!!
tapi kenapa awak blar apabila saya da ckap jujur ??


oukayhh jujur terkilan u blar jerk masa i da ckap bnda yng jujur uhh
i mengaku i salah selama niyh tipu u,,
tipu couse i dont want u leave me lahhh
i tahu u akan buat mcm tuhhh
:'((



saya tahu saya dah sakit kan hati awak bnyak kali..
tapi kali niyh saya betulbetul sayggg awak syggg :'))
maafkan saya~

I'M SORRY :'(




ok fine aku suka ayat tuhh baca ok :'D


Malam niyh pukul 12 genap kita setahun kannn
heee saynggg awakkk
dah setahun jugak akhirnyer :'D
saya harap kita maseh kekeal hubungan kita sampai
bilebile k,,,
and malam niyhhh bulan cntik kannn 
bulann kat atas uhh untuk awak...tau