THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 27 November 2011

what happen to me..??

semalam mase pergi shopingg degan family haku,,
aku dah rase tak sedap badan ,,
badan haku panss sngat...
masa kat keta lagi haku dah muntah'II nasib baek ade plastik
bleyhh ar haku muntah dahh tak tahan sngat...:"(


muntah'II kat tandas shoping mall....errr
makcik'II uee sumer dhaa tegok haku len macam jerkkk
BengANG !!
lhaa haku masa uhhh stilll cover...tanak muntah lagi...
ermmm


dhaa muntah'II datng lagi satu saket ,,,,
saket kepala yang paling haku tak tahan macam nak hentak'II
jerk kpla haku niyh....urmmmm
macam nak maty jerkkk.......
haku bngon pukul 3 pagi kudd kpale haku pusing lhaaa :"/
tahan saket betul'II nak maty agak nyerrr....

Saturday, 26 November 2011

budak habess sekolah auwsss..

Tak lama lagi haku tak lagi akan bergelar budak sekolah lagi huhuhu
exitedd giler...xD tak ade cikgu nak mara'II tak ade pengetua zainab lagii
huhuhu i will miss u teacher heee....
andd............
tak ade lagi kelas 5 LINGUISTIK a.k.a MONSTER CLASS ueee hahahxxx
sakettt jiwa aauwwsss kalau berada kat kelass uhhh....
bnyak setan'II dajal'II bnyakkk....
hehehehe,,,,

7,8. 12 .2011 ..
adelah tarikh'II terakhir haku kat sekolahhh.uhhh :"(( sedeyhhh nyerrrr



so.? dhaa habes sekolah uhh hape lagi kan enjoyy lhaa :D...



Habess sekolahh hape lagi amek lesen ark hehehe ...
bawak keta natyy auwsss dhaaa berangan tahap gaban haku niyhh  .:)

klhaa,, byeee

yesss my ex having new GF :")

Malam niyh henphone haku asyik ade orang call jerk...
haku mals nak angkat kudd adik'II angkat haku yang call
asyik ajak hang jerr errrr malass hakuu...
tibe'II ade One misscall ,,,dari my ex....
jujur memng sengaja tanak angkat
tibe'II tada mood na ckap selepasss da tgok blog dia...:")

Dia dhaa ade pasangan yang baru auwss...
something good 4me n him :")
hope kekal kannn,,,


klhaa lepas niyh saya takkn kacau awak lagi..
kann better kita kawan lagi bgoss :'D

Friday, 25 November 2011

tanya hati haku~~~

hye'II ermmm hokeyhh...kau mesty tanya WHY haku muncul dalam LIFE kau kann.??
because i rarely missing u :"( awsss...
AND
haku bukannya nak main kan haty kau or mengharapkan kau
haku just tanak HILANG kau itu jerk....

my relat me and you it's never have endings ,,,

Thursday, 24 November 2011

what do i do when i'm sad...[!]

Fistly...
-cryy
-blaming the things happen becouse of me [mostly blaming myself]
-doing fake smile in schooll 4 hide to friends
-mad for my younger sister
-loocked in bedroom

-there's so many resons why i'm so sad n angry-

The most common~

-when misunderstanding wif family...
-when my ex leave wif me....




Gembira+Rinduu

Owkeyh-owkeyy,,,petang tu ade messg masuk..
haku engat nas..text rupenya S yang text auwss...
dia ckap dia rindu hakuu...
heeww gembira tak terkata kudd...
misss u too,,S 
walaupun ade lhaa saket hati tak hilang 
tapi just lupakan jerk lhaa sampai bilekannn
kalua haku pendam mybee makin saket 
now layan dia macm biasa'II 
klhaa,,,bubyeeee

saya rasa kehilangan..:"(

Benci sangat ker awak dekat saya sampai awak remove saya,,,
nak hantar mssag pown takboleyh awak private..?
sape yang cuba nak jauhkan diri sebenarnya huh..?
awak tuduh saya ,untuk jauhkan diri dari awak
tapii awak yang remove kedua fb saya kann..:"(
ermmm ,,betul'II nak lupekan saya kann...:"(
kalau awak nak tahu saya takkan lupekan awak,,,
selamanyaaa,,,


kfinee ...owng tana tipuuu..diri owngg,,,
yang owngg rinduakan awak..
rase kehilangan awak sangat'II

maafkan orng penah lukakan hatikan haty awak :"(
saya sentiasa disisi awak....

Tuesday, 22 November 2011

kebetulan

huhuhukkk...
tengah'2 mencarik pic untuk letak kat blog tibe'II terjumpe
pic yang haku berkenan sngattt
kudd adew kene megene
dengan haku kannn
....urmmm
cube ko tengok dalm pic niyhhh .........
ade apple hijau n fake smile kannn :"))
kebetulan ade buahh apple uhh hahaha....
bodo'II lhaaa macm mana leyhh ade apple uhh errrrghhh......
[>.<]

haku hancurkan persahabatan mereka...~~

Engkau updates blog..? macam kau nak tujukan untuk haku..?
betul kerr...haku salah..?? :"(
memang haku silap putuskan pershabatn kau..
tapi it's over cukuplhaa..
haku nak mintak maaff even semua tuu memang salah haku,


akuu tahu persahabatan kau dalama..
dann kau mestilhaa memilih kawan dari haku,,
noww haku pahamm,
harap korang boleyhhh berbaik macam dahulu kann :")
walaupu haku punca segala'II nyaa 
tapi jngan lahh anggp haku macam tak ada persaan ...


Monday, 21 November 2011

APE SEMUA NIYH.?

heyy....awkkk..sya tercarik'II blog awa akhirnyaa sya
berjya jumpe gak blog awa...
msa saya buka blog uee niat just na tgok pic awa jerk tapi 
ternampak blog awak yng awa updates uee...
tibe"ii air mata saya jatuh tak tahu kenpa.?
maaflhaa awak saya terpkse remove awa,,
tak tahan lhaa dengan semuaa niyhhs
saya ta kuatt nak menghadapi nyerr,,,

saya teruk layan awa kann..saya mintak maap awa,
ape yang penah sya buatt dulu..
uee...:"(
now saya just na buka buku baru..
melupakn ape yng berlaku antara kita
:"(
hopee lepass niyhh kita ad life masing'II okeyhh

saya sentiasa berada disisi awak
even awak tak nmpak :") 

:")

Sunday, 20 November 2011

Melupakan Dia Adalah Terbaik...:)

hmm untuk dia,thanks buat saya macm niyh
sudah lahh saya letihh dengan semua niyhh
akhirnya berakhir lhaa untuk harii niyhh
saya akan melupakan awak..:")
awak ohh awak saya pasti akan merindukan awk

itu ke kau.?

you so sucks baby..:)
huh...masa couple giler ahh aku setia kat kau tahu tak,,
eyhh asal kau wat pengakuan macm tu kat haku,?
weyh ape salah haku kat kau,?
haty haku sakett lhaa kau tnggal kn haku,
etuu pun da cukup haty haku saket kau buadd...
Now kow wat 'pengakuan yang kau ade owng lain mase couple dengan haku'..??
bangsat ta bangsat kan kau wat haku.?
haty haku saket lhaaa yalll...

macm manalhaa kan boleyh tersuka budak niyh --'

EErrrrr,,,,,macm mana lhaa seyhhh haku bleyh tersangkut dengan
<----------boodakk niyhhh huh.?? even haku anggap dia kawan 
selama niyhh,,,,heee... (>.<)
dia tolak haku??eyhh tada sapa lhaa leyh tolak haku kannn
Eleyhh dia tolak kudd haku GAME kann diiiaa...
hahaha....bgoss lhaa klau dia tahu haku niyh jeniss mcm mna knnn
...nass ohh nass better kita kawan okeyh synggss kau auwwss kawan
:DD...

Saturday, 19 November 2011

hehehe...blog wajah baru :D

See my Blogg berwajah baru auwss huhuhuhu....
Lynda design kan ,kadang'II tengok
Blogg niyh keagakn budak'II sikit tapi tapelhaa,
janji comell jurp haku tengaok ..
warne bluee huhuhu..
my fav colour aww,,,
kau ade..?xD  
klhaa chaww...:DD

Friday, 18 November 2011

OMG!! saya sudah tersuka dekat dia O_o

huhuhukkkk....macam mana niyhh sya sudah TERsuka sama diaa....(>.<)
huhuhu malam tadi saya text and teross ckap direct yang haku niyh
suka kat dia tanpa pikir panjang,,,,terselah lhaa mcam nak men kan haty
orng kannn,,,,hahaha agaknya dia pun pelikk kuddd mudah gileerr
haku jatuh cinta kat dia,,
Lastly,,,dia tolak..hahaha haku pun tak tahu kenapa?
maybee dia takott haku men kan perasaan dia (=.=')
Ape dia engat terok sangat ke haku niyhhh haishhh..
whateverlhatakan nak pksee chilll lol :DD....
#Better kawan lagi Baik kann....

Tuesday, 15 November 2011

SAYA RINDUKAN AWAK :"(

kenape,kenape,kenape!!!
hurrmmm tak boleh nak lupekan dia niyhhh :"(
haku bukan tanak lupekan kau,tapi haku dahh try,
tapi tak bolehh hurmmm..
ape seyhh,salah haku ker sume niyhh,
bodoh lhaa kau niyh ayienn dia da tana 
kat kau so ape yang kau nak waiting lagi?/
:"( hmm
sume benda haku hilang,mula'II be now my sayng capital A..
rindu masa mula'II kenal dia,
rindu dia nyayi kan ntokk haku..
noww maybee haku memng tak dapat rseee benda tuh sumee
haku tahu dia dengan orng lain tapi
haku buat'II tak tahu..
nakk sedapp kan hati jekann...
call dia pun macam orng asing dahh mcm tak kenall jea..
dia cuba menjauhhkan dirinya dri hku,
but why dia nak menda uee sumer...?

sayang awakk..:"(

Sunday, 13 November 2011

menanti hari esok :)

OMG esok exam sudahh bermulaaa,harap sesangatt soalan kat kertas tu tak susah ,,,
perasaannn haku yang tak menen tu haty rase tak selesa...pale hotak macm nak pecahh...
keadaan stress sedang berlaku..:"( hanye tuhan je yang tahun keadaan haku...
nak study agak'II sempat lagi kerrr?? nak nagess pun ta gunee now redhaaa jerk dan tawalkn
allah telah menentukan semuaa ape yangakn berlaku lagii..
now hanye mampu pray n berdoaa,,,
semoga soaln hari esok haku boleyh jawbbbb
ayien kne kuatkn semgat and tamoee meyerahhh
wish me luck babe...
:DD

i'm waiting u :')

Friday, 11 November 2011

spm ohh spm~~~~~~

Eeeerrr....spm lagi dua harii lagi,,,haku tak tahu ape yang haku akan jawab naty....ouhhh my goddneesss (>.<)!!! Somebadyss help me arghhhhh!!!!! urmmm....fistly subjek bm yang haku menyampah kalau buat karangan...hampeh mintak 35o patah perkataan,,,
errr gila ahhh,,,,tulis kat blog niyh pun tak sampai macm ue,,
risau ahhh,,,,mana tahu tale jawab naye haku naty lau dpat result tercorot..ahhh
tanaa haku...haku nak lulus and sume orng pun nak lulus knn....
ape'II pun haku kne berdoa and redhaa jeaalhaa hnye itu yang haku mampu
kannn........
huhuhu.....
serammm+takottt+exited....
klhaa mau studyy bubyee wishh me luck k....:DD

Tuesday, 8 November 2011

BERAKHIR SUDAH :')

Akhirnyaa kann haku,dia,kau dhaa tak ada pape lagi..:"(
hurmmm mula'2 memng silap haku kapel dua orng dalam satu masa
tapi haku terdesak buat macm tu semua...
korang memng takkn penah nak paham haku puunnn
:'(..haku sedih pun sorang'2,,ade kau tahu?
takdeknn....
haku redhaa..yelhaa korang pergy secara serentakk..
same'II meninggalkn haku mcm berjnji lhaa knnn..
even terserahh lhaa haku nak halang punn memng daa
tade maknenyee ...
noww haku pikirr haku punyee exam lagi penting kudd
hurmmm....last skali..
tersewww rinduu gilaaa..at kornggg.
at ayngg haku capital A 
n kat be haku :"((
terpakse menahnn rinduu niyhhh...
urmmm :"((

Saturday, 5 November 2011

:')

Dia Pergi..:'((

awak kenapa awak nak tinggalkan saye keseorangan
:'((
awak tahu takk saye sayngg kat awkk 
capital A..
tibe-tibe jea kn awak mintak putus?
ape salah saye awak?
saye cuma ada awak seorang shaje...
kenapa mesti awk putusknn saye?
sebab dia kerrr.....
saye ngan dia dhaa takde pape punn,,
walaupun awk anggap saye kawan saye tetap anggap 
awk syngg saye mcam dahulu knn,,,:'(
saye text awak,,awak macm terpkse jerk reply text saye,
juga ngan sye kol awk,
dulu ,mase kita cplee,,cepat jerk awk angkt,
sekarang beribu alasan awk bgi...
haty niyh hnye mampu mengiss dan terus menangiss...
mybee awk takn penah rase mcm mna perasaann saye...
awak perasan takk kita putuss mcm tuuu jerk
saye tak bleyh  nak bntah awk
cozz saye ta kuatt,,,saye tanak terlalu bersedihh
sebab niyhhh,saye takot ianye akn menganggu
ketika saya studyy,,
awk tahu takk hmpirr setiap hary saye engat awkk,
saye nak awak tahu yang sye
syngg awkkk
chentakn awkk seorngg,,:))