THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 15 November 2011

SAYA RINDUKAN AWAK :"(

kenape,kenape,kenape!!!
hurrmmm tak boleh nak lupekan dia niyhhh :"(
haku bukan tanak lupekan kau,tapi haku dahh try,
tapi tak bolehh hurmmm..
ape seyhh,salah haku ker sume niyhh,
bodoh lhaa kau niyh ayienn dia da tana 
kat kau so ape yang kau nak waiting lagi?/
:"( hmm
sume benda haku hilang,mula'II be now my sayng capital A..
rindu masa mula'II kenal dia,
rindu dia nyayi kan ntokk haku..
noww maybee haku memng tak dapat rseee benda tuh sumee
haku tahu dia dengan orng lain tapi
haku buat'II tak tahu..
nakk sedapp kan hati jekann...
call dia pun macam orng asing dahh mcm tak kenall jea..
dia cuba menjauhhkan dirinya dri hku,
but why dia nak menda uee sumer...?

sayang awakk..:"(

No comments:

Post a Comment