THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, 18 November 2011

OMG!! saya sudah tersuka dekat dia O_o

huhuhukkkk....macam mana niyhh sya sudah TERsuka sama diaa....(>.<)
huhuhu malam tadi saya text and teross ckap direct yang haku niyh
suka kat dia tanpa pikir panjang,,,,terselah lhaa mcam nak men kan haty
orng kannn,,,,hahaha agaknya dia pun pelikk kuddd mudah gileerr
haku jatuh cinta kat dia,,
Lastly,,,dia tolak..hahaha haku pun tak tahu kenapa?
maybee dia takott haku men kan perasaan dia (=.=')
Ape dia engat terok sangat ke haku niyhhh haishhh..
whateverlhatakan nak pksee chilll lol :DD....
#Better kawan lagi Baik kann....

No comments:

Post a Comment