THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 21 February 2012

Jatuh Cinta Lagi :'D

Sallammmm,,
uoalllsss,,,hehehehe
hari niyhhh aq ade storyyy pasal aku ngan some one yang aku tlah jatuh cinta ni,,
tapi yang aku jatuh cinta niyh bkan sembarang owng dye niyh ni jenisss
GAYBOYY,,,??













errrrr terkjot tak haishhh....tapi aku pun tak tahu btol ke takkk  just dgar dari mulut orng shaja,,,,
Tapiii masalahnya aku dah jatuh hati kat dyee ahhhhh
how i do.??



















hehehehewww jiwa kacaw aku dibuatnyeee,,,,
haihhhh


dalahhh satu tempat kerjaaa harihari tgok muka diaaa tak tahnnn auwww
asyik teringat dyeeer jeee























teteapi ramai member aku tak suka dyeeerrr...
membe aku ckap dyerr jahat tapi aku tak tahu nak watpeee lagyy :'( kudd dah suka kat dyerrrr


now mencuba stop
menyukai dyerrrr



itu jer story yang aku nak share just wat sukesuke huhuhu :)

No comments:

Post a Comment