THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, 5 March 2012

K O S O N G

Good evening guyss...:')

petang niyh aku duduk rumah sorangsorang dah macm ank terbuang dah niyh hahaha
boring nyer aku cuti kerja duduk rumah jerk satu hari niyh haishhh...
duduk sowng'II niyh tibetibe teringat something ...
hm,something yang aku asyik teringat disaat aku ngan dia...
hahahaha sebenarnya aku tank  tulis dekat sini...
tapi aku  tak tahu nak luah kat mana lagii,,,
:'(
ermmm ,,now aku dah takde pape lagi...
aku tak tahu ahhh aku rasa aku macm hilang something yang aku sayang
benda yang berharga bagi aku telah hilang
begitu sahaja

aku tak buang dia,,
tapi dia yang menghilang dgan sendirinya...

JIWA & OTAK SAYA KOSONG


I DESIRE YOU
I NEED YOU
I MISS YOU
I DORE A YOU
I CRAVE YOU
I WANT YOU 
I LOVE YOU





cuma satu jerr perlu kerr awak nak block saya..?
saya dah tak bleyh nak stalk fb awak lagi lepas niyhh


penah saya text awak tapi,,
awak membalas text saya dengan penuh kepaksaan...
saya nak sangat tahu keadaan awak ,
nak sangat text awak macm dulu tapiii,,,
saya takot tak di balass,,,:'{
hmmm.......
sory couse i disturb u.
now  i want leave in your heart'
btw take care...
my sweetheart </3


No comments:

Post a Comment